Servicios
Documents relacionats

Comencen les feines de millora de l'asfalt a l'antiga N-340

Comencen les feines de millora de l'asfalt a l'antiga N-340

Avui mateix han començat les feines d'adequació de l'asfalt a l'antiga N-340 en el tram més malmès, situat entre la rotonda d'accés a la N-232 i el carrer de Joan Pau II. Les feines consisteixen en aplicar una nova capa asfàltica per eliminar els desperfectes de la carretera produïts pel pas del temps.

El primer tinent alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que "aquestes feines són el resultat de la reunió mantinguda amb la subdelegada del Govern a Castelló Soledad Ten, el passat mes de febrer, on es va reivindicar la necessitat de posar en marxa obres d'urgència per millorar la seguretat del vial". En aquest sentit, insistia que "volem garantir una carretera òptima abans de fer la reversió definitiva a l'Ajuntament, amb una primera adequació en aquelles zones on l'asfalt està en més mal estat, abans de fer l'actuació definitiva a l'antiga N-340".

Recordem que durant la reunió amb la subdelegada Ten també es va sol·licitar l'aportació de sorra a la platja del Fortí, a més d'actuacions en diferents punts de la costa per evitar la regressió del litoral, en especial a la Costa Nord. Cal destacar que Ten es va mostrar molt receptiva a aquesta demanda, assegurant que les traslladarà al Ministeri de Transició Ecològica per aconseguir les inversions necessàries per a la costa vinarossenca.