Servicios
Documents relacionats

Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Comerç reparteix mil euros en la campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Centenars de clients dels establiments adherits han participat, un any més, en la campanya comercial "Comprar a Vinaròs té premi" organitzada per la Regidoria de Comerç. Des de l'1 fins al 31 de maig els clients que realitzaven compres superiors a 20€, en els establiments adherits a la iniciativa, entraven en el sorteig de xecs regal.

Avui al matí s'ha extret el nom de les 10 persones afortunades amb un dels xecs valorats en 100€ per bescanviar-los en els comerços adherits a la campanya. El regidor en funcions de l'àrea, Domènec Fontanet, ha destacat que "aquesta campanya és una de les més participatives on cada any centenars de veïns de la localitat i d'arreu de la comarca dipositen a les urnes els tiquets de les compres per entrar en el sorteig". En aquest sentit, ha assenyalat que al llarg de la legislatura sempre s'ha treballat de forma conjunta amb els establiments comercials, amb campanyes i iniciatives per ajudar a dinamitzar les compres al municipi.

Per acabar el regidor concloïa agraint la participació dels establiments en la campanya i anunciava que la propera serà per al mes d'octubre, insistint que aquest tipus d'iniciatives ajuden a fidelitzar les compres a la localitat, a més de suposar una bona oportunitat per mostrar que a Vinaròs es disposa d'una gran oferta comercial.

Us deixem el nom dels afortunats del sorteig, que recordem podran bescanviar els xecs fins al 22 de juny. Per recollir-los s'han d'adreçar a les oficines de l'Agència de Desenvolupament Local ubicades al carrer de Sant Ramon, dalt de la Policia Local.

  1. Katia Batalla (Beltran carns i elaborats- Mercat de Vinaròs)
  2. Fira Madalina (Gen XX XY)
  3. Rosa Balaguer Puig (Jetset Boutique)
  4. Lydia Verge (Naturhouse)
  5. Jordi Seguí (Minim Vinaròs)
  6. Leire Guimerà Zarranz (Telepizza)
  7. Halyna Patsak (Naturhouse)
  8. German (Verdera SL)
  9. Fedra Chillida (Minim Vinaròs)
  10. Sara Lorena Navarro (Fuga de modas)