Servicios
Documents relacionats

Costes adjudica les obres per a la reparació de despreniments ocasionats per la gota freda

Costes adjudica les obres per a la reparació de despreniments ocasionats per la gota freda

A partir dels temporals de gota freda viscuts el passat 18 i 19 d’octubre, van haver nous despreniments a les costes de la nostra localitat, on es va perdre tot el vial de Cala Puntal W a la zona sud, va haver un despreniment al Pont de Salines, al final del passeig peatonal, i a la cala de la Foradada.

Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Vinaròs es va fer un requeriment en un informe redactat pels serveis tècnics que es va enviar a Costes demanant la reparació d’aquests despreniments. Vista la importància dels mals ocasionats, el servei de Costes va adjudicar, en caràcter d'urgència, les obres de reparació dels últims desperfectes ocasionats a Vinaròs.

En aquest sentit, Guillem Alsina, primer tinent d'alcalde i regidor d'Obres i Serveis, ha informat que el proper dilluns 26 de novembre començaran a treballar per reparar les tres zones malmeses i donar una solució permanent fent un mur de protecció. “Ha estat una bona noticia que estàvem esperant. També hem aprofitat per parlar de l’aportació d’arena a la platja del Fortí des de la Biblioplatja a la zona Portuària”, ha explicat el regidor, que també ha destacat que han sol·licitat una reunió a Madrid per aconseguir que l’estiu vinent l’aportació d’arena siga una realitat. “Hi ha que reconèixer que Costes ha sigut àgil en aquest cas i continuarem reivindicant i reclamant tots els desperfectes. Sembla ser que des del canvi de govern a Madrid, estan més receptius i anem aprofitar per millorar la nostra costa”, ha informat Alsina.

Domènec Fontanet, regidor de Turisme, ha destacat que “Vinaròs ha estat molt malmès per la zona de costes i cales, i és una necessitat imperiosa reparar tots els danys ja que turísticament aquest és un dels nostres atractius” i també ha agraït la feina ben feta pels departaments tècnics de l’Ajuntament de Vinaròs que han treballat molt per fer els informes i a Costes per actuar ràpidament ja que Vinaròs ho necessita”.