Servicios
Documents relacionats

El Govern Central amplia el Bo Social Elèctric de forma il·limitada

El Govern Central amplia el Bo Social Elèctric de forma il·limitada

El Ministeri de Transició Ecològica anuncia que s'amplia el termini de forma indefinida per a totes aquelles persones que compleixen els requisits marcats pel Govern. Des de l'Estat destaquen que hi ha molts col·lectius vulnerables que encara no han demanant l'ajuda i per tant s'ha decidit mantenir obertes les sol·licituds.

Recordem que els beneficiaris poden obtenir un descompte en la factura de la llum d'un mínim del 25% i fins a un màxim de 40% depenent dels requisits de cada sol·licitant. A més cal destacar que en el cas que el consumidor siga atès pels serveis socials, de la localitat o autonòmics, es podrà aplicar fins a un 50%.

Les sol·licituds s'han de presentar de forma directa a les companyies elèctriques amb les que s'ha contractat el servei de la llar. La forma de contacte pot ser presencial, adreçant-se a les oficines físiques, trucant per telèfon o enviat un correu electrònic. Per la seva banda les companyies estan obligades a oferir el Bo Social i a finançar-ho sempre i quan el sol·licitant compleixi tots els requisits.

Amb la nova ampliació feta pel Govern Central les peticions es podran realitzar fins al 31 de desembre del 2019. Per més informació es poden adreçar al web del Ministeri de Transició Ecològica dintre de l'apartat Bo Social.

Mes info: 

https://comparadorluz.com/tarifas/bono-social

https://tarifaluzhora.es/info/pvpc