Servicios
Documents relacionats

El Mercat de Vinaròs inaugura el nou espai de degustació

El Mercat de Vinaròs inaugura el nou espai de degustació

El Mercat de Vinaròs ha inaugurat aquest matí el nou espai de degustacions amb la presència de l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vinaròs, Àngel Martínez, president del Mercat Municipal, i Nacho Costa, director general de Comerç i Consum.

Domènec Fontanet, regidor de Comerç i Consum, ha iniciat explicant que “Avui encetem una primera fase que s’ha basat en la compra de mobiliari per tal de vestir la zona gastronòmica del Mercat de Vinaròs, amb mobiliari com són taules i cadires per tal de donar-li un ús més social. En la segona fase es preveu baixar el sostre i posar una il·luminació adequada per fer més agradable l’espai”.

Àngel Martinez, president del Mercat de Vinaròs, ha destacat que des de l’Associació de Venedors, s’intenta que el mercat no només siga un lloc on comprar productes, sinó que també es convertisca en un punt de trobada per a la ciutadania, un lloc dinàmic, social i d’oci, motiu pel qual s’ha creat el nou espai de degustacions on els ciutadans i ciutadanes de Vinaròs i poblacions veïnes que vinguin a comprar al Mercat Municipal podran comprar els productes del mercat, cuinar-los i menjar-se’ls en el mateix recinte gaudint d’un espai decorat amb mobiliari d’estil vintage.

En aquest moments hi ha una demanda per part de les parades del mercat de donar oportunitat al públic de disposar de productes de proximitat per comprar però també del servei de degustar-los.

Enric Pla, alcalde de Vinaròs, ha destacat que des del primer moment, aquest consistori s’ha centrat en la dinamització del Mercat Municipal convertint-lo en un espai viu a l’altura dels nous mercats del segle XXI i ha remarcat que “El mercat del futur és un mercat que aposta per una dinàmica més ampla, nosaltres creiem en una societat de l’slow food, on el producte de qualitat i proximitat no siga un producte de luxe, sinó que siga de fàcil accés en les nostres vides quotidianes”.

Nacho Costa, director general de Comerç i Consum, ha indicat que el mercat del segle XXI no ha de ser només una activitat econòmica, s’ha de convertir en algo més, en un punt de trobada on l’oci i la qualitat dels productes es donen la mà. “Aquesta és l’aposta de les administracions públiques, crear mercats que superen el que és estrictament l’activitat econòmica”, ha estacat Nacho que també ha informat que en aquests moments s’està treballant en la implantació “Mercat excel·lent” que de ben segur el Mercat de Vinaròs complirà els requisits per aconseguir aquesta qualificació.