Servicios
Documents relacionats

El Novembre Fest arriba a Vinaròs

El Novembre Fest arriba a Vinaròs

El Novembre Fest és un esdeveniment que naix de l’èxit de El Pati del Mercat, una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Vinaròs i l’Associació de Pubs de Vinaròs, que va tenir lloc durant els mesos d’estiu. En aquesta ocasió, agafant el moviment del Oktoberfest i la festa de la cervesa sorgeix aquest esdeveniment a través d’una carpa instal·lada en l’espai del Fora Forat.

“Davant l’acollida que va tindre El Pati del Mercat, vam decidir tenir la iniciativa d’organitzar l’Oktoberfest ja que és una festa que s’està arrelant molt a Espanya” ha informat Victor Garcia, representant de l’Associació de Pubs de Vinaròs. Tot i que ha indicat que s’ha traslladat al mes de novembre degut a la programació de Tots Sants.

Per altra banda, Tian, representant de barbers ha destacat que es va posar en contacte amb l’Associació de Pubs de Vinaròs per organitzar el moviment Movember, i aprofitant l’Oktoberfest van pensar que seria molt adequat unir les dos iniciatives en una mateixa celebració.

El Movember és un moviment a nivell global que té la intenció de conscienciar sobre temes de salut dirigit als homes, com el càncer de pròstata o malalties mentals. Cada any es celebra al novembre, mes en què els homes deixen créixer el seu bigot amb la intenció de fer soroll y es recapten diners per ajudar en la investigació d’aquestes malalties. Per això, en el Novembre Fest que es celebrarà a Vinaròs, els homes tindran l’opció de tallar-se el pel o afaitar-se el bigot a canvi d’un donatiu per a la investigació d’aquestes malalties. Tian, ha informat que el símbol d’aquest moviment és el bigot i ha animat als homes que vinguen al Novembre Fest a afaitar-se, però deixant-se el bigot durant tot el mes.

El Novembre Fest començarà el dia 2 de Novembre de 19:00h a 1:30h, seguint el dissabte 3 de 12:00h a 15:30h i de 17:30h a 1:30h i diumenge dia 4de 12:00h a 15:30 i de 17:30h a 22:30h. Hi haurà música en directe d’acompanyament, diversitat de cerveses d’importació i menjar com hot-dogs o patates fregides.

Marc Albella, regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut ha agraït la col·laboració i la deferència que ha tingut l’Associació de Pubs de Vinaròs en confiar amb l’Ajuntament de Vinaròs per portar a terme aquestes iniciatives de manera conjunta que el que busquen és oferir una programació d’oci atractiva per a la localitat de Vinaròs.