Servicios
Documents relacionats

Jornada "Sense Castelló-Tarragona no hi ha corredor"

Jornada "Sense Castelló-Tarragona no hi ha corredor"

Vinaròs acull la jornada "Sense Castelló-Tarragona no hi ha corredor".

Durant aquest matí el centre de coneixement Vinalab està celebrant la jornada de reivindicació sobre la creació i impuls del corredor mediterrani. Una jornada organitzada per l'institut Ignasi Villalonga i l'Ajuntament de Vinaròs on han participat diferents institucions i entitats reclamant l'eix mediterrani com a motor vital per a les nostres terres.

L'alcalde de Vinaròs, ha inagurat la jornada aquest matí, "El corredor és essencial per a la nostra gent i la nostra economia. Estem a un punt logístic central però aillats comunicacionalment. Amb millores com el servei de trens, les obres de la N232 i el futur alliberament de l'AP7, el corredor marcarà la diferència entre la supervivència i el progrés. A més, des del punt de vista mediambiental, és el model pel que hem d'apostar per reduir les emissions."

Universitats, representants de diputacions i conselleries, sindicats, representants de cambres de comerç, ajuntaments i empreses s'han donat cita en aquesta jornada de divulgació, reivindicació i impuls.

En aquesta s'espera la participació entre altres representants públics el conseller Rafael Climent, conseller d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.