Servicios
Documents relacionats

La Taula de Qualitat del SICTED confirma la consolidació de la destinació turística i el sector empresarial de Vinaròs

La Taula de Qualitat del SICTED confirma la consolidació de la destinació turística i el sector empresarial de Vinaròs

Onze mesos després d'haver començat la implantació, per part de la Regidoria de Turisme, del SICTED- Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, per tal de millorar la qualitat turística tant del municipi com de les empreses locals de Vinaròs, ja es veuen els primers fruits.

Avui s'ha celebrat la taula de qualitat SICTED Vinaròs, presidida pel regidor de Turisme, Domènec Fontanet, i en la qual estan representats Turisme Comunitat Valenciana, la Cambra de Comerç de Castelló, l'Associació d’Hostaleria de Vinaròs, l’Associació de Comerciants de Vinaròs i l’associació Vinaròs és Comerç, amb el personal municipal del departament de Turisme encarregat de la implantació.

Els assistents a la reunió han valorat el procés de formació, avaluació i aplicació de mesures concretes que han fet possible que el municipi, com a destinació turística, i 7 empreses pertanyents als sectors de la restauració, allotjament, agències de viatges i servei de lloguer de vehicles, aconseguisquen el Compromís de Qualitat Turística, reconeixement que lliura la Secretaria d'Estat de Turisme. Aplicar el sistema SICTED suposa apostar per la millora continua de la qualitat, a través d'un sistema de gestió integral implantat al model de negoci, atenció als clients, etc.

"És molt important seguir mantenint el nivell de màxim d'implicació entre l'Ajuntament i les empreses turístiques del nostre municipi. Això suposa que hi haja una aposta clara per consolidar a Vinaròs com una destinació turística de referència i que les empreses se sumen a les diferents iniciatives que anem plantejant i que, en aquest cas, servisquen per promoure la competitivitat i la millora de la qualitat ", ha destacat el regidor de Turisme que, en el transcurs de la taula de qualitat, ha recordat que l’engegada d’aquest projecte està recollit al Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs, aprovat l’any 2017. Tanmateix el regidor ha agraït l’esforç del personal de l’àrea de Turisme municipal que ha hagut de formar-se i especialitzar-se per tal de dur a bon port aquest projecte.