Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal

L'Ajuntament de Vinaròs presenta l'Escola de Nadal

L’Ajuntament de Vinaròs ha presentat l’Escola de Nadal, un programa educatiu amb l’objectiu de conciliar la vida laboral i familiar amb què la Regidoria d’Educació intenta que durant les èpoques de vacances, els xiquets i xiquetes gaudisquen d'activitats lúdiques.

L’Escola de Nadal, que tindrà lloc al col·legi de la Misericòrdia, està destinada a xiquets i xiquetes d’infantil de 3, 4 i 5 anys i de 1r a 6è de primària. Aquest programa se celebrarà durant els dies 26, 27, 28, 31 de desembre, 2, 3 i 4 de gener de 8:45h a 13:15h i el preu de l’activitat són 12€ per participant.

Les inscripcions es poden fer a la Regidoria d’Educació (1ª planta de la Biblioteca Municipal) de l'11 al 17 de desembre de 9h a 14h i s’ha de presentar una fotocòpia del DNI dels pares i de la xiqueta o xiquet amb la fitxa d’inscripció degudament emplenada. Les places s’assignaran per ordre d’arribada i les inscripcions no estaran formalitzades fins al lliurament del justificant de pagament.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha destacat que es marca un número de participants per tal d’organitzar-se millor però mai han deixat fora cap xiquet o xiqueta, “sempre s’intenta atendre i habilitar l’espai per a tots els xiquets i xiquetes que hi vulguen participar”, ha indicat Begoña Lopez, regidora d’Educació.

Ramon Garcia, coordinador de IOCUM, ha indicat que sempre es posa una temàtica en l’Escola de Nadal i aquest any s’ha escollit el conte de Nadal, “El Trencanous i el rei dels ratolins”, un conte en el qual es parla de la màgia i els joguets i aquest serà el fil conductor de les activitats que es duran a terme durant els dies de l’Escola de Nadal. Els xiquets i xiquetes estaran separats per edats amb la participació i atenció de 12 professionals que els proposaran activitats lúdiques i recreatives adaptades a cada edat.