Servicios
Documents relacionats

L'Ajuntament fa un balanç positiu de les obres de remodelació de la plaça de Sant Antoni

L'Ajuntament fa un balanç positiu de les obres de remodelació de la plaça de Sant Antoni

Aquest matí l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina i el regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, han fet una valoració de les obres de remodelació que s'han executat a la plaça de Sant Antoni. Les feines han consistit en el canvi dels 3.200 m2 de la pavimentació, col·locant unes manises de granit més resistents i amb una major adherència. Així mateix també s'han retirat alguns elements de la plaça a la zona de l'estàtua, voltants de la font i les jardineres entre els parcs infantils per donar una major amplitud. 

El regidor Alsina ha explicat que "també s'han instal·lat dos pèrgoles de fusta tractada en els accessos al pàrquing soterrat per millorar la imatge de l'espai, a més de les reparacions de les goteres amb set tractaments d'impermeabilització, incloent un millor drenatge de la plaça".

D'altra banda, ha destacat que aquesta era una intervenció demanda per la ciutadania per tal de millorar l'aspecte de la plaça i sobretot canviar el paviment per un més resistent i adherent. Així mateix, comentava que "també s'han canviat les lluminàries de les pèrgoles i l'estàtua per unes de tecnologia LED més eficients i amb menor consum elèctric, afegint que en els propers dies també es canviaran les bombetes dels fanals".

Pel que fa a les obres Alsina ha assenyalat que en total han suposat una inversió de 276.000€ extreta dels romanents aconseguits en els pressupostos de l'exercici anterior. En aquest sentit, ha remarcat que "al llarg de la legislatura, gràcies a la bona gestió municipal, s'han executat diverses millores a la localitat a través d'aquestes inversions Financerament Sostenibles". 

L'alcalde Enric Pla ha destacat que les obres s'han executat de forma eficient, amb tan sols tres mesos, per ocasionar les menors molèsties possibles a la ciutadania. Així mateix insistia que "aquestes feines formen part de les polítiques de l'Ajuntament per a la millora dels espais públics de la localitat que s'han anat executant al llarg de la legislatura, com per exemple la renovació de parcs infantils i zones enjardinades".