Servicios
Documents relacionats

Llançament del Whatsapp oficial de l'Ajuntament de Vinaròs

Llançament del Whatsapp oficial de l'Ajuntament de Vinaròs

L’Ajuntament de Vinaròs ha llançat avui el nou canal de comunicació amb la ciutadania, un servei de comunicació via Whatsapp a la localitat de Vinaròs.

Hugo Romero, regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies, ha presentat el nou Whatsapp de l’Ajuntament amb el número 681 001 710 que té com a funció ser una eina de comunicació instantània i unilateral, on serà únicament l’Ajuntament qui interaccionarà amb la ciutadania per donar-li tot tipus d’informació.

“Tenint en compte que les noves tecnologies ens ofereixen aquest tipus de comunicació directa amb la ciutadania i sent el Whatsapp una de les eines que abans ens descarreguem quan disposem d’un telèfon mòbil, des de l’Ajuntament de Vinaròs, s’ha volgut aprofitar per llançar aquest nou canal seguint amb la filosofia de comunicar i donar a la ciutadania la eina necessària per rebre informació diàriament sense grans esforços”, ha indicat Romero.

El tipus d’informació que es transmetrà serà tot tipus d’actualitat, programació de tots els departaments, l’agenda variada de cultura i turisme, notícies destacades, alertes d’última hora, etc. En definitiva, un recull d’informació del municipi que la ciutadania rebrà en forma de missatge de Whatsapp de manera no intrusiva un cop al dia.

Per tal de rebre aquesta informació, la ciutadania ha d’agregar a la seua agenda de contactes el telèfon 681 001 710 i enviar un missatge de Whatsapp amb “ALTA VALENCIÀ” o “ALTA CASTELLANO” i a partir d’aquest moment entrarà dins el servei de comunicació a través d’una llista de difusió on s’enviarà els petits informes d’actualitat municipal.