Servicios
Documents relacionats

Obres i Serveis destina 90.000€ per a l'adequació dels carrers de la ciutat

Obres i Serveis destina 90.000€ per a l'adequació dels carrers de la ciutat

Obres i Serveis ha finalitzat les feines de reparació dels carrers Salines XR, a la Costa Sud i dels vials Castanyola, Morena, Batallola i Pic a la Costa Nord. Els treballs han consistit en la renovació de l'asfalt per oferir una carretera més segura per als veïns, amb un cost de 90.000€ amb fons propis de l'Ajuntament.

El regidor de l'àrea, Guillem Alsina, ha comentat que les feines seguiran al passeig de Juan Ribera amb la renovació del paviment un cop l'empresa elèctrica realitze les feines d'instal·lació de nou cablejat soterrat per al futur segon centre de salut. D'altra banda, ha afegit que també es farà un reg asfàltic al carrer Cavall de Mar, a la Costa Nord, i al pàrquing de la Ciutat Esportiva. 

Alsina ha destacat que a totes aquestes feines s'afegirà una partida de 60.000€ del Pla 135 de la Diputació de Castelló per a seguir renovant els carrers de la localitat. En aquest sentit, ha remarcat "que aquesta inversió sobretot es destinarà per als vials més malmesos de la Costa Nord i Costa Sud, atenent les incidències que han traslladat els veïns a través de l'aplicació SIGO, seguint sempre els criteris dels tècnics municipals".

En total Vinaròs disposarà d'una partida de 150.000€, 90.000 amb fins propis i 60.000 per part de la Diputació, per a la millora dels carrers de la localitat, amb l'objectiu de garantir una conducció més còmoda i sobretot més segura per a la ciutadania.