Servicios
Documents relacionats

Obres i Serveis inicia les obres per a renovar el parc infantil del passeig de Fora del Forat

Obres i Serveis inicia les obres per a renovar el parc infantil del passeig de Fora del Forat

Les feines començaran dilluns amb el tancament de la parcel·la i es preveu que s'allarguen durant dues setmanes, amb la instal·lació de nous elements de joc, incloent un vaixell.

L'empresa adjudicatària del servei posarà en marxa dilluns les feines per a la renovació del parc infantil del passeig de Fora del Forat amb el tancament de tot el perímetre de la zona. Les obres consistiran en retirar els elements que hi ha instal·lats i col·locar-ne de nous, on sobretot destacarà un vaixell de jocs, així com nous gronxadors i molls.

El regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha destacat que "la renovació del parc infantil era una de les demandes de la ciutadania que reivindicava més elements de jocs per als xiquets perquè, en molts casos, resultaven insuficients per atendre el gran volum de nens que juguen cada dia". En aquest sentit, el regidor ha afegit que "el parc es troba molt prop del col·legi Sant Sebastià i a més a l'estiu també té una gran afluència de xiquets que s'apropen fins als jardins de la carpa de l'Atlàntic per jugar i fins i tot berenar o celebrar aniversaris a les taules de pícnic".

Pel que fa als nous elements que s'instal·laran, al ser un parc tan gran, permetrà col·locar un vaixell de jocs a més de renovar els gronxadors i molls. D'altra banda, Alsina afegia que "el material que es retirarà encara es troba en bon estat de conservació, així que farem una petita revisió per posar-ho a punt i aprofitar-ho per a altres parcs infantils de la ciutat".

Cal destacar que aquest serà el segon parc modular que s'instal·larà al municipi, el primer va ser el que hi ha ubicat al carrer de les Camaraes i després de la bona acollida, l'Ajuntament ha decidit crear un de nou, en aquest cas al passeig de Fora del Forat . Per acabar Alsina ha demanat disculpes a la ciutadania per les molèsties que puguen ocasionar les obres i ha insistit que es tracta d'una feines que suposaran una millora per al municipi.