Servicios
Documents relacionats

Ocupació presenta Vinaròs Espai Treball

Ocupació presenta Vinaròs Espai Treball

La regidora d'Ocupació, Maria Cano, ha presentat davant els mitjans de comunicació la nova proposta de l'Ajuntament, Vinaròs Espai Treball, per ajudar a les persones aturades de la localitat a cercar feina. La nova idea oferirà tallers de curta durada, 2,5 hores, per assessorar als veïns desocupats com realitzar un bon currículum o com buscar treball d'una forma més eficient a través d'Internet.

Cano ha detallat que “els cursets es faran tots els dijous de cada mes d'11:30h a 14:00h, des del febrer fins al juny, i estaran oberts a tota la ciutadania en situació d'atur interessada en millorar les seues capacitats per cercar feina”. El primer taller anomenat “Fes-te el teu currículum” per crear una bona carta de presentació i experiència es farà el primer dijous de cada mes. El segon curset “Busca Treball per Internet I”, per facilitar eines per a una cerca de feina més efectiva a través de la xarxa, es farà el segon dijous.

Pel que fa a la tercera formació, que s'oferirà el tercer dijous de cada mes, és “Certificats i tràmits en línia” per mostrar com es poden realitzar les tramitacions amb l'administració des de l'ordinador, mentre que el quart taller serà “Busca Treball per Internet II” es farà el darrer dijous de cada mes.

La regidora Cano ha insistit que les places són limitades i caldrà realitzar una inscripció prèvia a l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) ubicada al carrer Sant Ramon. En aquest sentit, ha remarcat que es donarà preferència a les persones que estiguen inscrites a l'Agència de Col·locació de Vinaròs. Per més informació dels cursos que s'ofereixen es poden adreçar a l'ADL.