Servicios
Documents relacionats

Programació Santa Caterina 2018

Programació Santa Caterina 2018

“Des de fa 20 anys el Grup de Pastissers de Vinaròs ha sigut fonamental per mantindre viu l’esperit d’aquesta tradicional festa, gràcies a ells s’han fet i es poden seguir fent moltes activitats aquest dia”, ha indicat Begoña López, regidora d’Educació.

Aquest any la festa es celebrarà el divendres 23 de novembre amb una sèrie d’activitats que tindran lloc des de les 16:00h fins les 19:00h al Passeig de Colom (entre la Tourist Info i la pèrgola) on hi haurà un parc multiaventures amb Bumper Ball, xutòmetre, circuit Segway, circuit de jocs tradicionals, discomòbil, ludoteca i karts bojos, entre altres.

Seguint amb la tradició hi haurà una projecció al JJ Cinema de la pel·lícula “Zootrópolis” amb entrada gratuïta a les 16:30h. Mentre que a les 18:00h es farà la inauguració de l’exposició de lloes finalistes del Concurs de Lloes 2018 i dels catxirulos dels centres educatius que romandrà oberta fins el proper 6 de desembre al Mercat Municipal. Seguidament, José Víctor Mestre Vidal, president del Grup de Pastissers, i Begoña López, regidora d’Educació, faran el lliurament dels premis del Concurs de Lloes 2018. Per tancar la jornada a les 18:30h es realitzarà el concurs de menjar pastissets i a les 19:00h hi haurà un contacontes per a tots els públics.

“Per la tarde al Mercat Municipal donarem els premis que constaran d’un pastisset i un regal, després fem el concurs de menjar pastissets que estarà amenitzat pel contacontes i és molt divertit per als xiquets i xiquetes”, ha indicat José Victor Mestre Vidal, president del Grup de Pastissers de Vinaròs, que també ha explicat que s’ha creat un llibre amb els guanyadors i guanyadores de lloes durant aquests 20 anys que es presentarà el dia 4 de desembre.