Servicios
Documents relacionats

Sorteig de la Campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

Sorteig de la Campanya "Comprar a Vinaròs té premi"

La campanya comercial “Comprar a Vinaròs té premi”, que té per objectiu el reforçament del comerç local i de proximitat, s’ha realitzat durant tot el mes d’octubre i ha consistit en que tothom que fes una compra superior a 20€ en els establiments de la nostra localitat, adherits a la campanya, podia reomplir una butlleta amb les seues dades per tal d’entrar en el sorteig de 10 xecs regal valorats cadascun en 100€ per gastar en els comerços adherits.

Després de recollir les butlletes, s’ha procedit a la celebració del sorteig públic on han sortit els següents guanyadors/es:

RAFAEL ARÉVALO--> MINIM VINARÒS

AGUSTÍN MIRALLES--> ÁNGEL CARNISSERIA

ELENA GUZMÁN--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

CINTA MARZÀ--> NATURHOUSE

CARMEN MATÍAS--> BENETTON

JOAN CARLES MIRALLES--> VERDERA SL

M.ª JOSÉ SIMÓ--> MARÍA JOSEFA FRUITES I VERDURES

M.ª JOSÉ TORRENTE--> VERDERA SL

M.ª CARMEN GINER--> SANTIVERI

LUCÍA--> BENETTON

Domènec Fontanet, ha finalitzant agraint a tots aquells que han col·laborat en aquesta campanya i han confiat en els establiments de la nostra localitat, tant vinarossencs i vinarossenques com gent dels pobles veïns que també han comprat en els comerços de Vinaròs.

Recordar que les persones guanyadores poden realitzar les compres en qualsevol dels comerços adherits a la campanya fins el dia 14 de novembre i bescanviar el premi el dia 15 de novembre a l’Agència de Foment de la Innovació Comercial. Les bases de la campanya i els comerços adherits es poden consultar a: https://vinaros.portaldelcomerciante.com/