Servicios
Documents relacionats

Turisme informa de les ajudes que convoca la Generalitat per a les empreses turístiques, associacions i federacions

Turisme informa de les ajudes que convoca la Generalitat per a les empreses turístiques, associacions i federacions

Les subvencions es podran sol·licitar del 15 de gener al 15 de febrer i estaran destinades per a la millora de la competitivitat dels serveis i productes turístics de la Comunitat Valenciana.

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Vinaròs informa que la Generalitat ha introduït al web de Turisme Comunitat Valenciana totes les dades per a la sol·licitud de les ajudes destinades per a les empreses turístiques, associacions i federacions, així com per a les entitats culturals i/o esportives que desenvolupen accions de promoció i comercialització de productes turístics de la Comunitat. 

Aquestes subvencions es divideixen en tres programes. El primer és per al foment de l'activitat empresarial, amb la finalitat d'ajudar ha posar en marxa projectes per a incrementar la competitivitat i combatre l'estacionalitat del producte turístic. En aquest cas el màxim subvencionable serà de 40.000€ per establiment. 

El segon programa està adreçat per al suport de les activitats esportives i/o culturals d'impacte turístic internacional. La quantitat subvencionable també serà fins a un màxim de 40.000€ per projecte. Sobretot es busca iniciatives que afavorisquen la generació de fluxos turístics fins a la Comunitat i contribuisquen a crear un producte singular, que al mateix temps ajude a desestacionalitzar el turisme.

Pel que fa al tercer programa té com a objecte impulsar el màrqueting del producte turístic de la Comunitat per a diversificar l'oferta i crear una diferenciació de la resta, que a la vegada també contribuïsca a atreure els visitants fora de temporada. La subvenció màxima serà de fins a 75.000€ per projecte presentat.

Des de la regidoria de Turisme de Vinaròs es comunica que tota aquesta informació es troba detallada al web de Turisme Comunitat Valenciana http://www.turisme.gva.es/. D'altra banda, també es pot consultar de forma presencial a la mateixa regidoria ubicada a la plaça Sant Telm a l'edifici del Pirulí.