Servicios
Documents relacionats

Turisme Vinaròs llança una Crida a Projecte per a renovar la seua identitat visual corporativa

Turisme Vinaròs llança una Crida a Projecte per a renovar la seua identitat visual corporativa

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, seguint el seu Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic 2017-2021, aposta per la renovació de la marca turística de la ciutat en base a dos motius principals. Per una banda, que els canvis en les tendències generals del disseny de marques fan que la marca actual de Turisme Vinaròs quedi obsoleta i resulte poc apropiada per al que representa actualment la destinació i, per l’altra banda, la necessitat d’encarnar valors nous, antigament no contemplats en la construcció de la marca originària.

És per aquests motius que des de Turisme Vinaròs es realitza aquesta convocatòria mitjançant una Crida a Projecte, una fórmula proposada per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana juntament amb altres col·lectius del sector de la imatge i la comunicació visual per a evitar la utilització de pràctiques especulatives. Aquesta alternativa es basa en fer una selecció entre professionals mitjançant el seu dossier de treball i els seus mèrits.

Aquesta metodologia de contractació ha estat assumida com a pròpia arreu de la Comunitat Valenciana per altres administracions com ara, altres ajuntaments o la pròpia Generalitat Valenciana. La selecció del professional es durà a terme mitjançant un Comité de Selecció, que estarà format per membres de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, de COMUNITAD – Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana i del Colegio de Publicitarios de la Comunidad Valenciana com a vocals, a més de diversos representants de l’Ajuntament de Vinaròs.

Tots aquells professionals que vulguen presentar la seua candidatura, han de descarregar-se les bases de la convocatòria des de les pàgines web https://www.vinaros.es/ , http://adcv.com/https://colegiopublicitarioscv.com o http://www.comunitad.com/ i enviar el material sol·licitat al correu electrònic cridaprojecteturisme@vinaros.es

El termini de recepció de candidatures finalitza el divendres 9 de novembre.

El Regidor de Turisme, Domènec Fontanet ha mostrat la seua satisfacció per l’inici d’aquests treballs, en la línia d’anar assolint els objectius marcats en el Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs 2017-2021.