Servicios
Documents relacionats

Vinaròs aposta per un projecte de conscienciació contra l’assetjament escolar

Vinaròs aposta per un projecte de conscienciació contra l’assetjament escolar

En la presentació celebrada a la Biblioteca Municipal, es va informar de quins són els objectius i les línies d’actuació de l’associació per tal de conscienciar contra l’assetjament escolar.

Des de l’associació es pretén donar xerrades informatives als centres escolars de primària i secundària sobre assetjament i ciberassetjament escolar, mediació escolar, comunicació no gènere, etc., adreçades tant per a l’alumnat, com per al professorat i l’AMPA. També s’oferirà assistència psicològica per als alumnes que han patit o patiran assetjament escolar, assistència en mediació escolar entre alumnes involucrats en un conflicte, es crearan plans de mediació entre centres escolars que ho sol·liciten i s’organitzaran jornades ludicoesportives adreçades als docents i familiars per a fomentar el treball en equip i les relacions familiars.

VINACAE està formada per diversos professionals com psicòlegs, mestres, membres de les forces i cossos de seguretat especialitzats que aportaran un plus de qualitat tècnica i sobretot, de compromís, dedicació i il·lusió.

Des de la Regidoria d’Educació i Política Social, Igualtat i Discapacitat de l’Ajuntament de Vinaròs es vol apostar de manera decidida per aquest il·lusionant projecte que esperen puga arrelar-se a la nostra ciutat.