Servicios
Documents relacionats

Vinaròs reivindica una major accessibilitat per als nous trens regionals

Vinaròs reivindica una major accessibilitat per als nous trens regionals

Aquest matí l'Ajuntament ha acollit una reunió a tres bandes amb el primer tinent alcalde, Guillem Alsina, el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, per a reivindicar una major accessibilitat en els trens regionals de la línia Vinaròs-Castelló.

Des del col·lectiu de discapacitats destaquen que actualment el 50% dels combois estan adaptats i reivindiquen augmentar les xifres fins al 100% per aconseguir plena accessibilitat en tots els regionals. Per la seva banda, la subdelegada Ten recollia les demandes del president del Cocemfe Maestrat, assegurant que treballaran per ampliar la flota de trens adaptats el més prompte possible. 

Per la seua banda, el primer tinent alcalde Alsina aprofitava la presència de la subdelegada per a reivindicar actuacions urgents a l'antiga N-340 amb la millora de l'asfalt en els punts més malmesos del vial. En aquest sentit, insistia que "volem garantir una carretera més segura abans de fer la reversió definitiva a l'Ajuntament, amb una primera actuació en aquelles zones on l'asfalt està en més mal estat, abans de fer l'actuació definitiva en tot el vial".

Així mateix durant la reunió Alsina també ha sol·licitat l'aportació de sorra a la platja del Fortí, a més d'actuacions en diferents punts de la costa per evitar la regressió del litoral, en especial a la Costa Nord. La subdelegada Ten s'ha mostrat molt receptiva a totes aquestes demandes, assegurant que les traslladarà al Ministeri de Transició Ecològica per aconseguir les inversions necessàries per a la costa vinarossenca.