Servicios
Documents relacionats

Vols participar en el Voluntariat pel Valencià 2018-2019?

Vols participar en el Voluntariat pel Valencià 2018-2019?

Què és el Voluntariat pel Valencià?

El Voluntariat pel Valencià és un programa que té com a objectiu potenciar l’augment de parlants en la nostra llengua. Es tracta de posar en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol començar a parlar en valencià i formar d’aquesta manera una parella lingüística, que quedarà per a parlar en valencià 1 hora a la setmana, durant un mínim de 10 setmanes.

Aquesta manera lúdica d’aprenentatge de la llengua és una alternativa a un curs, i al mateix temps, el pot complementar amb molt d’èxit.

Què has de fer?

Emplenar la sol·licitud d’inscripció que pots recollir i formalitzar en l'Agència de Promoció del Valencià, o descarregar-la des de http://aviva.vinaros.es/ca/contenido/voluntariat

Què t'oferim?

Com a voluntari, t’oferim la possibilitat de ser difusor no només de la nostra llengua, sinó també dels nostres costums i tradicions. Com a aprenent, l’oportunitat d’aprendre valencià d’una manera lúdica i desenfadada amb persones dels mateixos interessos, la qual cosa permet no només perdre la temor a parlar, sinó també conéixer gent i integrar-te en la ciutat.

Més informació: 964 40 77 00 (ext. 150)

aviva@vinaros.es

Whatsapp 964 40 22 47